…. Koronavírus körkép – 3 ….

#maradjotthon . Azt hiszem most írom le utoljára hiszen ahogy látom, úgysem tartjátok be! Hiába kéri tőletek ezt szinte mindenki!
De , most tényleg semmi bonyolult nincs ebben, egyszerűen csak azt szeretnék, hogy azt csináljátok amit amúgy is kívántok mindig amikor hulla fáradtan végeztek egy 12 órás műsazk után.
Ez sem megy! Én nem is tudom mi lenne jó Nektek!? …
Természetesen tisztelet a kivételeknek!
Persze az helyett, hogy otthon alkotnának a világ street art alkotói sem bírnak otthon ülni és ennek meg is van az eredménye mivel az első és a második kör után most összejött egy újabb csokor cucc szerte a nagyvilágból!
Szóval, Én nem bánom csak baj ne legyen…

Talán az elmúlt időszak egyik legszebb és legösszetettebb alkotása a Eduardo Kobra legújabb cucca Sao Pauloból! Gyönyörű, hatásos munka amihez nem is kellenek szavak. Ezt a világ minden táján megértik az emberek mindenféle kommentár nélkül!


mydogsighs sörös doboz és konzervdoboz karakterei is megkapták a maszkjaikat!

Az Orosz illetőségű halvah jóvoltából tudhatjuk, hogy Szentpéterváron is ismerik a maszkot!

The Rebel Bear glasgowi stencil munkája remekül bemutatja, hogy ez a koronavírus egy pillanatra megtorpantotta az emberiséget de Mi sajnos nem úgy tűnik, hogy meg akarunk állni. A vírus viszont ragaszkodik hozzánk így kérdés már csak az, hogy meddig nyúlik vagy egyáltalán nyúlik-e az a “lánc” ami összeköt minket. Szuper cucc!

A stencil legenda M-City két nagyméretű tűzfal festménnyel hívja fel Lengyelország és a világ figyelmét pár nagyon fontos alapvetésre a járvánnyal kapcsolatban! Imádni való alkotások!

Tel-Avivban #TAG egy érdekes perspektívába helyezte a hiánycikknek számító wc papírt, a maszk viselést és az otthoni karanténban töltendő idő hasznos eltöltését!…( A gyengébbek kedvéért! )

ihatestencils a közösségi élet hiányára reflektál és hát valóban, a találkozások, összejövetelek, bulik elmaradása bizony rendesen elvonási tünetekkel járhat egyeseknél. Kitartás!

Ami jó hír, hogy EDMX szerint nincs ok a pánikra… 🙂

És, valóban fő a nyugalom hiszen visszatekintve kis hazánkba itthon olyan klassz dolgokat lehet csinálni mint a köztéri szobrokra lehet védőmaszkot helyezni…Ehhez nyújt inspirációt a Csudapest . Van egy csomó szobor a világban, legyetek kreatívak! Csodák fognak születni, Én tudom! 🙂

Ha pedig helyesen, mégiscsak otthon maradnátok hajtogathattok vagy színezhettek is egyenesen “Operatív Törzset” vagy egyéb maszkos “hírességet”, az MKKP és az UPSZ jóvoltából. Remek elfoglaltság és így valami kreatív is lesz a mindennapjaitokban!
( Az Operatív Törzses színező letölthető innen! )

Őrület, hogy mi van.
Alkotni otthon is lehet! Fessetek, rajzolgassatok…
Gyerekek, vigyázzatok Magatokra!

írta / amorfart