JPS – Lohr am Main , Németország

Az elmúlt időszak nehéz helyzetbe hozott sokakat köztük a street art világot is. Elmaradtak rendezvények, közös festések és kimozdulni is problémásab volt. Készültek ugyan klassz munkák de kisebbek, a korona vírussal foglalkozók és rengeteg otthoni, amilyan “karantén” cucc született. Remélem lassan vissza tér az élet a street art világba is és sok új munkát láthatunk megint.
Ennek az új lendületnek az első “fecskéje” az angliai szárnazású és Németországban élő street art művész JPS új alkotása.
A falfestmény a németországi Lohr am Mainben készült el zseniálisan használta ki a falfelület adottságait egy optikai illúziót hozva létre! A “Raising the barn” címre elnevezett meló a nagyszerű supermant hozza közelebb hozzánk aki nem mindig a világ nagy gondjaival van elfoglalva hanem néha “csak” egy pajtát ment meg!…
Az elmúlt időszak egyik legszuperebb munkája az biztos mint mondanivalójában, mint kivitelezésének minőségében. Várom a hasonló csodákat idén még és, hogy egy másik szuperhőst idézzek : “A végtelenbe és tovább…”

Írta: amorfart