…. Snik x Nuno Viegas – Berlin , Németország ….

A stencil művészet magas iskolája az amikor egy üres tűzfallal nézünk szembe és mindezt a stencil technika segítségével szeretnénk befedni! Az, hogy ez igazán kiemelkedő is legyen az már a stílus, a mondanivaló és a technika kérdése és amikor ez a csomag összeáll akkor tényleg egy szenzációs alkotást láthatunk!
Ez a mostani most már a sokadik ilyen megdöbbentő munkája a Snik duónak akik ezúttal Nuno Viegas segítségével tették fel a koronát a munkájukra! 🙂

A photoshop kiváló szűrőinek segítségével átalakított hatalmas női portré papír alapon kivágott stencilből lett elkészítve és aprólékos illesztési és festési technikával dobta fel ezt az Angol stencil művész duó egy berlini tűzfalra.

Mindez egy rétegben és fekete-fehér kivitelben ami ugye a stencil festés két klasszikus és leghatásosabb szín kombinációja! A portré fölötti maradék helyet a kiváló Portugál alkotó Nuno Viegas használta ki és szó szerint egy különleges graffiti koronával koronázta meg! Ez a napokban létrehozott rendkívül hatásos és mint szakmailag, mint stílusilag kifogástalan falfestmény az Urban Nation Berlin keretein belül készülhetett el és hála az internetnek egy csomó fotót és egy rövid videót is láthatunk róla!Gyönyörű cucc!

írta / amorfart