…. OBEY – Párizs , Franciaország ….

Shepard Fairey és csapata a napokban fejezte be a grenoblei falfestményüket máris Párizsban hoztak össze egy új, gyönyörű melót!

A Párizs központjában, az Igor-Stravinsky tér már amúgy is a street art világ egyik ikonikus helyszíne köszönhetően a pár éve festett, már szinte klasszikussá vált Jef Aerosol munkának és a többi kisebb alkotásnak köszönhetően! Ebbe a miliőbe készült el a “The Knowledge + Action” murál gyönyörű, minimál színezésű szecessziós stílusban ami egy igen fontos üzenetet is közvetít amit az oktatás és a cselekvés fontosságával tudnék összefoglalni! Tenni kell azért, hogy az emberek merjenek gondolkodni és ne uralkodjon el a beletörődömség és a tudatlanság…

Az a klassz, hogy ez a elképesztően profi munka pont jó helyen van ahhoz, hogy talán sikerül tényleg jó irányba forduljanak a dolgok és amíg készülhetnek ilyen falfestmények bízni is lehet ebben! A murált Párizs polgármestere, Anne Hidalgo is lelkesen támogatta a @galerie_itinerrance legénységén túl ahol egyébként nagyszabású Obey Giant kiállítást is meg lehet nézni és erre csak azt tudom mondani, hogy ne hagyjátok ki ha tehetitek!

írta / amorfart