…. Obey – Bécs , Ausztria + ….

Pár napja írtam, hogy a legendás street art művész, Shepard Fairey ismertebb nevén Obey Giant a sógoroknál, Bécsben garázdálkodott amit egy kiállítással sűrűsített a Galerie Ernst Hilger / Dorotheergasse 5, 1010 Wien / közreműködésével!

Sajnos a kiállítás megnyitójáról lemaradtunk, de mire is lett volna jobb a tegnapi nap mint, hogy egy laza kiállítás nézős, street art felfedezős, bécsi kolbász kajálós délelőttöt hozzunk össze a Kedvesemmel! ( Itt jegyezném meg, hogy ha menüben kéritek a kolbászt akkor nem reszelt sajtot kaptok hozzá hanem reszelt, bazi csípős tormát, szóval óvatosan! )
Ha az ember csak úgy sétálgat Bécsben és nem is hallott erről a kiállításról akkor minden probléma nélkül el is sétál mellette mert nem biztos , hogy észre veszi a kb. A5-ös plakátot ami felhívja rá a figyelmet! Ha mégis kiszúrja és veszi a fáradtságot és felsétál a másodikra / mondjuk van lift is / csoda dolgokat láthat! Íme :

A kiállítás után gondoltuk teszünk egy kis felfedező túrát és vadászunk egypár utcai cuccot is és a véletlenül felfedezett alkotások mellett a már ismert, bécsi reptéren elkövetett melót sem hagytuk ki!…. 🙂

írta / amorfart